Tyrkisk van

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Tyrkisk van. Du kan også legge inn egne erfaringer om Tyrkisk van.

Tyrkisk van bilder

Tyrkisk vanTyrkisk vanTyrkisk vanTyrkisk vanTyrkisk vanTyrkisk vanTyrkisk vanTyrkisk vanTyrkisk van

Erfaringer med Tyrkisk van

Her er det leserne har sagt om tyrkisk van. Skriv kommentar

Bjørn Einar sier: Tyrkisk van er en livlig, intelligent rase med en bestemt personlighet og sterk, overraskende høylytt stemme. Den er matfrisk og har en leken holdning til livet som gjør rasen til en god kamerat i rette hender. Kattene er veldig kjærlige mot sine eiere og vil gjerne delta i alle aktiviteter.
24.10.2010

bjorun sier: Tyrkis Van katten er livlig, tillitsfill, kjælen og sosial. Jeg har en hunkatt på 6 år, som desverre har blitt syk, så jeg er på jakt etter Norske oppdrettere, men finner ingen. Da jeg er blitt så glad i rasen, ønsker jeg meg en Tyrkisk Van, Hannkattunge. Vet neon om en bra, norsk, oppdretter, håper jeg å få navnet på denne/disse til min mailadresse: runabjo@gmail.com.
06.04.2011

EzimEz sier: Van er en kurdisk by og dermed er katten en kurdisk van katt.
27.05.2011

Bjarte Møller Bjørge sier: Kurdisk Van er korrekt betegnelse ja. Tyrkia vil gjerne omdefinere alt som er kurdisk. Det er en sjarmerende og intelligent rase og hadde fortjent en viss utbredelse i Norge. Kanskje noen kurdere kunne ta tak i dette?
01.12.2011

anatolia sier: Tyrkisk van katt er en tyrkisk van katt og ikke en kurdisk van katt.Foresten jeg leita og kunne ikke se i verdenskartet et sted som heter kurdisdan
13.02.2012

Anonym sier: Tyrkisk van er avlet frem av kurdere. Kurderne er et folkeslag som holder til i Midtøsten, i hovedsak i et landområde som kalles Kurdistan. Dette området består for en stor del av fjell, og tilhører formelt Tyrkia, Syria, Irak og Iran. Kurderne regnes derfor som verdens største etniske folkegruppe uten en egen nasjonalstat. Katten kommer dermed fra Tyrkia, men avlet frem av kurdere.
13.02.2012

van katt elskeren sier: Jeg skaffer Van katt til den som måtte ønske det. starter avling av de i Norge i løpet av vinteren. regner med å ha de klare fram til neste sommer :) ta kontakt på: timucin.akduman@yahoo.com

ps kurder el tyrker er det samme ikke glem at vi begge slåss side om side i mange hundre år under det osmanske riket!
:)
04.07.2012

Anne louise sier: Det kalles Kurdisk Van katt. Har selv 2, de fikk jeg tak i fra byen van når jeg va på ferie for å se Diyarbakir.
Flott katt som er leken og sprek, lydig, kosen og avhengig av eieren.
02.03.2013

Nina Alexandra sier: Jeg er så heldig at jeg har to nydelige hannkatter som sover sammen med meg, er med meg i dusjen og er med på de fleste av mine aktiviteter. Han ene er så mammadalt at han til og med er med på jobb til tider. Er han hjemme alene kan han finne på å leke og lage så mye pøbel at det kan ende galt. sist han var hjemme alene, hadde ejg glemt å dra ut støvsugeren, han skrudde dne på og den dura i flere timer. politiet kom, kan man si.. De er to aktive gutter som elsker å være ute. Og bortsett fra de nydelige ansiktene deres, må jeg si at halene er nydelige! Tyrkisk van er majestetisk! de er mine små løver, enkelt sagt! :- )
12.05.2014

Din kommentar om Tyrkisk van:

Flere katteraser

Brukere som leste om Tyrkisk van var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter