Siameser

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Siameser. Du kan også legge inn egne erfaringer om Siameser.

Siameser bilder

SiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameserSiameser

Erfaringer med Siameser

Her er det leserne har sagt om siameser. Skriv kommentar

Siameser katteeier sier: Siameser er en av de første bestemte katterasene innen orientalsk korthår, og stammer trolig fra Sørøst-Asia, selv om det eksakte opphavet er ukjent. Det sies at katten kommer fra de hellige tempelkattene i Thailand (den gang Siam). I Thailand er siameser en av flere innfødte katteraser. I det tyvende århundre ble siameser en av de mest populære rasene i Europa og Nord-Amerika.
24.10.2010

Maria sier: Hvor finnes oppdrettere av siameser? Er litt skeptisk til å kjøpe rasekatter fra internett, ønsker kontakt med seriøse siameser oppdrettere! Svar meg her
24.10.2010

OC sier: Ta kontakt med NORAK(Norsk Rasekatt Klubb).
De kan sikkert hjelpe deg med en liste over seriøse oppdrettere.
http://www.no-rak.no/
03.12.2010

Kattedamen sier: Velger du en orientaler eller sjansær, får du en snakkesalig og livlig kompis med høyt turtall. Passer godt til erfarne katteeiere og de som ønsker en katt med stort selskapsbehov. De snakker og har et helt langt språk å by på. :)
21.02.2011

Din kommentar om Siameser:

Flere katteraser

Brukere som leste om Siameser var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter