Ocicat

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Ocicat. Du kan også legge inn egne erfaringer om Ocicat.

Ocicat bilder

OcicatOcicat

Erfaringer med Ocicat

Her er det leserne har sagt om ocicat. Skriv kommentar

Anonym sier: Hva er forskjelen på en ocicat og en bengalkatt egentlig?
14.02.2009

Mona sier: Jeg ønsker å vite mer om ocicat. Har sett de på katteutstilling en gang. Kan noen som eier denne katten fortelle meg mer om disse flotte rasekattene?
18.05.2009

ulf sier: finnes det sånne langhårete??
06.06.2010

ocicatt eier sier: Ocikatt (eller ocicat) er en meget livlig, aktiv og umåtelig nysgjerrig katterase, som også er svært leken. Det har blitt sagt at «rasen er så nærme en hund man kan komme som katt», og det medfører nok en viss grad av riktighet. Den er nemlig svært lærevillig og tolerant, noe som kanskje skyldes dens nysgjerrige natur. De kan være litt dominante overfor fremmede katter, men har stort sett ingen problemer med å omgås hunder når de får slik trening. De elsker mennesker og regnes som snille og tolerante overfor barn.
24.10.2010

Pusekatten sier: Denne rasen er en korthåret katt. De kan være mange farger og de har flotte prikker/spotter. På noen så synes ikke prikkene særlig godt. De kan ikke bli med på utstilling, men det gjør ikke noe, for de er fortsatt kjempesnille og kosete. De er også ganske masete og de trenger mye oppmerksomhet. De kan bli hjemme når du er på jobb/skole for de kan sove og være ute i timevis. Hvis du ser etter en snill, grei, pratsom, morsom og pen katt, så er dette katten for deg. Jeg har en slik katt selv, men den er sort med sorte spotter!
17.11.2012

Din kommentar om Ocicat:

Flere katteraser

Brukere som leste om Ocicat var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter