Devon rex

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Devon rex. Du kan også legge inn egne erfaringer om Devon rex.

Devon rex bilder

Devon rexDevon rexDevon rexDevon rex

Erfaringer med Devon rex

Her er det leserne har sagt om devon rex. Skriv kommentar

yvonne sier: ikke noe fine katter i voksen alder synes jeg. har klappet en og det var nesten ekkelt.
10.01.2009

misjelle maja sier: kan denne katten være ute eller er det bare en innekatt?
18.09.2009

Caroline sier: Detta är den underbaraste ras på denna jord! Finns ingen ras som är så social och nyfiken och tillitsfull. Så undrar jag vad det var som var äckelt med att klappa en vågig mjuk päls???
09.02.2010

Devon rex eier sier: Devon Rex kjent for å være en sosial og svært sjarmerende rase. Den er ideell til mennesker som liker kjæledyr med et høyt aktivitetsnivå! De er livlige og intelligente, og man kan lett lære dem små triks. Dette kan også ha noe med at de elsker å stå i begivenhetenes sentrum, og finner gjerne på små pek for å få oppmerksomhet. En Devon Rex elsker sin eier. Du vil alltid være i fokus med en Devon i huset! Den vil gjerne være med på alt som skjer, og er høyt og lavt. Når du setter deg ned, er den fort på plass i fanget, eller rundt skuldrene dine. Den kommer godt overens med andre katter, barn og øvrige husdyr. Den hater å være alene, og bør ikke være eneste katt i huset.
24.10.2010

Martina sier: Har i 13 år hatt den gleden av å bo sammen med 2 devoner. Dette er en fantastisk rase som elsker eieren sin og er veldig vennlig og interessert i alle som kommer inn i huset eller går forbi dem ute foran huset. De er ute om sommeren og når været ikke er så verst om våren og høsten. De hater når det blåser og regner da de ikke har dekkpelsen som beskytter de. De elsker å ligge på fanget eller inn til oss helst hele tiden. De er med på alt som skjer, "hjelper" gjerne til med alt fra klesvask til matlaging. De er også veldig pratsomme og snakker tilbake til oss når vi snakker til dem. De forlanger å bli hilst på når vi kommer hjem eller når de kommer folk på besøk. De er utrolig morsomme og klovner i huset. De er myke og deilige i pelsen og de skal ha pels over hele kroppen. Det er nødvendig å vaske ørene dere opp noen gange ri uken da de ikke har hår som beskytter øreinngangen samler det seg en del skitt i ørene som også produserer mye ørevoks. Ellers så er de veldig lettstelt og krever ikke mye stell av pelsen. Fantastisk rase som anbefales alle som liker kos, selskap og humor:-)
22.10.2012

Din kommentar om Devon rex:

Flere katteraser

Brukere som leste om Devon rex var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter